32.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Može li morbidnije? Srpski ministar na televiziji pokazivao fotografije raskomadanih tijela

Može li morbidnije? Srpski ministar na televiziji pokazivao fotografije raskomadanih tijela

Gostujući u emisiji Hit tvit na TV Pinku objasnio je kako su fotografije pronađene na mobitelima članova kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg pod nadimkom Velja Nevolja. Zločini su navodno počinjeni u kući u beogradskom naselju Ritopeku.

Fotografije prikazane u emisiji su bile djelomično cenzurirane i potpuno šokantne. Na njima, se vide članovi klana s nepoznatom osobom. Vulin je objasnio kako je osoba “pred klanje”. Vidi se i leš bez glave sa zabodenim noževima iz kojeg curi krv u kantu, ljudska stopala, prenosi N1 Srbija. Vulin je pokazao i fotografije paketa za koje je kazao da je u njima kokain te fotografije osumnjičenih na ljetovanju.

“Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili”, naveo je ministar unutrašnjih poslova, prenosi portal.

Vulin je usput dodao da medijski navodi da se tribina Patizana buni protiv Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju “instruirano nezadovoljstvo kriminalne grupe”.

Morbidne fotografije su istovremeno objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

Početkom veljače članovi klana Velje Nevolje uhićeni su i osumnjičeni za ubojstva, iznude, otmice i prodaju droge. Policija je tada pretresala više od 30 lokacija, među ostalim i stadione Partizana i Crvene zvezde. Tada su i objavljene i snimke iz kuće strave na Ritopeku u kojoj je, među ostalim, pronađen stroj za mljevenje mesa, kao i ljudski DNA u njemu, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike