Jezivi slučaj pedofilije kod susjeda: Tri djevojčice više puta silovane, osuđen dečko njihove majke. Ona je također završila na sudu, razlog je odvratan

Ilustracija Unsplash Fotografija je samo ilustrativna, nema veze s događajem

Okružni sud u Banjoj Luci u ponedjeljak je donio presudu protiv pedofila iz Laktaša. Optužen je za obljubu i seksualno zlostavljanje tri djevojčice mlađe od 15 godina. Osuđen je na 17 godina zatvora.

Žrtve pedofila su, prema prvoj optužnici, bile četiri sestre, djevojčice rođene 2005., 2007., 2008. i 2013. godine. Pedofil je bio ljubavnik njihove 40-godišnje majke, piše Avaz.

Tužiteljstvo je tijekom ponovljenog postupka promijenilo optužnicu i odustalo od terećenja za seksualno zlostavljanje najmlađe djevojčice budući da dijete nije istražiteljima i psiholozima dalo informacije o kaznenom djelu. Pedofil je optužen za tri slučaja obljube i zadovoljenje spolnih strasti pred djetetom.

Kako se navodi u optužnici, on je bio u ljubavnoj vezi s majkom djevojčica. U odsustvu oca svakodnevno je boravio u njihovoj kući i pomagao u poljoprivrednim radovima.

Zlostavljanje se događalo od veljače 2019. do veljače 2020. godine, a pedofil je imao spolne odnose s djevojčicama u više navrata u kući njihovih roditelja, ali i svojoj kući. U nekoliko navrata se to događalo dok je majka bila u drugoj prostoriji u kući.

Protiv 40-godišnjakinje se vodi postupak zbog sumnje da je pred kćerkama imala spolne odnose s osuđenikom, prenosi Dnevnik.hr

Share This Article