32.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U prometnoj nesreći teško stradao motociklist, vozač drugog vozila pobjegao s mjesta...

U prometnoj nesreći teško stradao motociklist, vozač drugog vozila pobjegao s mjesta nesreće. Obitelj stradalog moli za pomoć

U petak oko 15:30 u Šaškovečkoj ulici u smjeru Dugog Sela dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško nastradao motociklist.

Kako se doznaje, vozilo nepoznate marke i crne boje kretalo se po sredini ceste velikom brzinom i prouzročilo prometnu nesreću u kojoj je stradao motociklist, a koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Vozač motocikla, vidjevši da neće moći izbjeći sudar, skrenuo je u tuđi posjed. Potom je preletio s motorom preko uzvisine na ulazu, prevrnuo se, a zatim silovito udario o cestu.

Vozač osobnog automobila nakon prometne nesreće nije zaustavio svoje vozilo. Postoji mnogo svjedoka, no šokirani prizorom, uspjeli su potvrditi samo da se radi o crnom automobilu.

Motociklist je zadobio ozljede vratne kralježnice te je u međuvremenu operiran. Obitelj i prijatelji vozača mole za pomoć kako bi se pronašao vozač osobnog automobila koji je pobjegao s mjesta nesreće, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike