27.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Objavljena snimka jednog od dva brutalna napada na žene u Splitu, policija...

Objavljena snimka jednog od dva brutalna napada na žene u Splitu, policija traga za počiniteljem

Upozoravamo čitatelje da je snimka nadzorne kamere uznemirujućeg sadržaja.

Na splitskim Firulama u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade i 80-postotni ratni vojni invalid, ponudio je tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju, piše Dnevnik.hr

”Apel je urodio plodom, počinitelj je identificiran, a supruga je srećom puštena iz bolnice na kućni oporavak. Nikad ga ranije nismo vidjeli i ne znamo tko je, niti znamo koji bi mogao biti njegov motiv”, rekao je Damir Margeta.

Policija je potvrdila da tragaju za mladićem, kojeg su uspješno identificirali. ”Nepoznata muška osoba fizički je napala uposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 07:45 sati zaprimljena je dojava kako je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu nakon čega se udaljila. Utvrđeno je kako je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge”.

Iz policije su potvrdili samo kako se radi o istom počinitelju te kako je u tijeku intenzivna potraga, a motivi su nepoznati.

Snimku napada na Firulama možete vidjeti OVDJE.

Najnovije

Još iz rubrike