Ministarstvo branitelja o snimanju sastanka Medveda i veterana: Sramotno

Tomislav Medved ministar hrvatskih branitelja, reagirao je priopćenjem na snimku burnog sastanka s braniteljima, gdje je optužen za veleizdaju.

Bio je to sastanak Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, održanog u četvrtak. Sastanak je praktički bio gotov, a onda se za riječ javio Ilija Vučemilović iz Zbora udruga hrvatskih gardijskih brigada.

Može se to zaključiti i na osnovu tijeka sastanka Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, održanog u četvrtak malo nakon što je izglasan zakon kojim su određena prava stekli i srpski civili s područja Krajine. Taj je skup, uz prisustvo predstavnika 44 udruge proizašle iz Domovinskog rata, tekao mirno i činilo se da će u tom tonu i završiti, ali onda je, pokazuje to audiosnimka sastanka, došlo do incidenta.

Predsjedatelj je već zahvalio svima na dolasku i zaželio im ugodan ostatak dana kada se za riječ javio Ilija Vučemilović iz Zbora udruga hrvatskih gardijskih brigada. On je u ratu bio pripadnik Tigrova, baš kao i potpredsjednik vlade Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja.

Svašta mu je izrekao, a između ostalog, optužio je Medveda za veleizdaju države, piše Index.hr

Snimka burnog sastanka ministra Medveda s braniteljima! Suborac ga optužio za – veleizdaju države

Share This Article