27.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Kći (16) urlala na očuha: Je** ti pas mater da ti je**,...

Kći (16) urlala na očuha: Je** ti pas mater da ti je**, koliko ti treba da kupiš kruh

Malodobna učenica (16) i njezin očuh (40) iz Podravine završili su na sudu jer su se žestoko posvađali oko čuvanja dvoje male djece u kući u Ludbregu lani u kolovozu oko 13 sati.

Pokćerka je bila prvookrivljena u postupku zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Sve je počelo kad je očuh otišao u gradu i rekao da će se brzo vratiti pa je kasnio, a učenici se žurilo van s društvom. No, kako joj je majka bila na poslu, morala je čuvati male sestre u kući, piše Danica.hr.

“Telefonom je nazvala očuha te ga počela vrijeđati govoreći mu: ‘Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, tebi treba sat i pol da kupiš kruha!’ To ga je uznemirilo”, stoji u presudi.

Maloljetnici je izrečen sudski ukor, uz upozorenje da je “njezino ponašanje društveno neprihvatljivo i štetno te da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može izreći teža sankcija”. Učenica je u siječnju lani već bila osuđena za nasilničko ponašanje u obitelji.

Mario je, pak, kriv jer je nakon toga “otišao na radno mjesto supruge, gdje je počeo vikati i galamiti na nju, vrijeđajući ju i govoreći: ‘Je** ti Bog mater, pripazi si na dijete!’ To je kod nje izazvalo osjećaj uznemirenosti.” Mario je kažnjen sa 600 kuna, prenosi Index.hr

Najnovije

Još iz rubrike