29.1 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Vladinu stranicu koronavirus.hr, zbog koje je i USKOK češljao Ministarstvo zdravstva, preuzimaju...

Vladinu stranicu koronavirus.hr, zbog koje je i USKOK češljao Ministarstvo zdravstva, preuzimaju druge tvrtke

Službenu stranicu Vlade RH, koronavirus.hr preuzima nova tvrtka te je tako na javnom natječaju za uslugu hostinga, administriranja, održavanja i ažuriranja ove stranice izabrana najniža ponuda i to zajednice ponuditelja koju čine LM Komunikacije i obrt Lens iz Čakovca, piše tportal.

Ministarstvo zdravstva procijenilo je vrijednost javne nabave na 856 tisuća kuna bez PDV-a dok je zajednica ponuditelja koju čine LM Komunikacije i obrt Lensa ponudila cijenu od 560 tisuća kuna bez PDV-a.

“Zbog ozbiljnosti situacije, potrebe za izravnom komunikacijom s nacionalnim Stožerom i ostalim državnim institucijama te brojnih upita zabrinutih građana na telefone i društvene mreže nacionalnih tijela, Vlada RH odlučila je preuzeti i pokrenuti stranicu te angažirati Media val za punu komunikacijsku podršku’, kazao je tada Mario Aunedi Medek, direktor agencije.

Tijekom 2020. godine Media val je na konto tog posla inkasirao 1,1 milijun kuna, a tijekom 2021. isplaćeno mu je još 245 tisuća kuna. Zbog ovog je deala krajem travnja ove godine USKOK od Ministarstva zdravstva zatražio dokumentaciju i očitovanje kako bi se utvrdile okolnosti sklapanja ugovora s tvrtkom Media val d.o.o., prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike