32.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Influencerica poginula dok je pokušavala snimiti savršenu fotografiju na litici, nije prva...

Influencerica poginula dok je pokušavala snimiti savršenu fotografiju na litici, nije prva osoba koja je tamo stradala

Influencerica Sophia Cheung (32) poginula je dok je pokušavala okinuti savršeni selfie i brojni se pratitelji opraštaju od nje na njezinu profilu na Instagramu.

Kako piše The Sun, Sophia je bila u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu s tri prijateljice kada je stradala. Nesreća se dogodila u subotu dok se Cheung trudila okinuti savršenu fotografiju iznad slapa Ananas i u jednom se trenutku poskliznula.

Izgubila je ravnotežu i pala u pet metara duboku provaliju. Ubrzo je stigla hitna služba, koju su pozvale njezine prijateljice, i odvezla Sophiju u bolnicu u Hong Kongu. Liječnici su mogli samo proglasiti smrt jer joj nije bilo spasa nakon pada.

Inače, influencerica je bila poznata po fotografijama koje je često snimala na visokim i opasnim liticama te je njezin Instagram preplavljen takvim objavama.

“Život bi trebao biti zabavan, ne glup”, piše u opisu njezina profila na društvenoj mreži. Sophiju na Instagramu prati više od 9000 ljudi koji se opraštaju od nje, a osim planinarenja, obožavala je kajakarenje.

Cheung nije prva osoba koja je poginula na tom mjestu. Naime, u siječnju prošle godine stradala je žena koja je također pokušavala snimiti odličan selfie kraj slapa Ananas, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike