30.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Glumica iznenada preminula u 37. godini, kolege i prijatelji opraštaju se od...

Glumica iznenada preminula u 37. godini, kolege i prijatelji opraštaju se od nje: Ostavila nas je u šoku, nemamo riječi

Mostarska glumica Amra Prutina preminula je iznenada u 37. godini života.

Od Amre se na Facebooku oprostio Mostarski teatar mladih.

“Vijest da je sa životne scene u beskrajna prostranstva nevidljivih scena vječnosti otišla naša Amra Prutina ostavila nas je u šoku, nemamo riječi. Amra je u našem teatru odrastala i postizala zapažene rezultate ugrađujući sebe cijelim svojim bićem u eMTeeM, koji je prihvatila i zavoljela kao svoj istinski dom, a mi nju kao nekog najrođenijeg”, napisali su. Mnogi su u komentarima na objavu podijelili svoju tugu zbog preranog Amrina odlaska.

Od glumice su se na društvenim mrežama oprostili i kolege i prijatelji.

“I sad poleti hrabro gore! Tamo te čeka puno toga boljeg. Jer ovo nije kraj. I ovo nije naš posljednji susret. Toliko toga nas još čeka da doživimo i letimo. Uvijek ćemo biti tvoji dobri, a ponekad neposlušni učenici, koji su ‘pak ponosno izgovarali riječi u našoj prvoj predstavi: ‘Rođen sam u Goraždu, u toj maloj varošici istočne Bosne kroz koju teče divna i plahovita Drina. Gotovo cijelo svoje djetinjstvo proveo sam na toj rijeci. Drina je za mene jedan od dubljih doživljaja. Zanosila me je kao neko živo, božanstveno biće…’ I ako ti saznaš nekako da smo se ponovo okupili i da radimo novi komad predstave, ali sasvim pogrešno, nemoj nas naružiti. Bit će to u čast tebi!” jedna je u nizu emotivnih objava.

Prutina je rođena 4. kolovoza 1984. i školovala se na odsjeku za dramsku umjetnost na Fakultetu humanističkih znanosti u Mostaru. Glumila je u mnoštvu predstava te osvojila niz nagrada i pohvala za svoj talent, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike