25.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Drama na Folki u Zagrebu! Policija lovila čovjeka koji je nasrnuo na...

Drama na Folki u Zagrebu! Policija lovila čovjeka koji je nasrnuo na obitelj s troje male djece: Vikao je: ubit ću vas sve!

Trojica policajaca su u zagrebačkom kavartu Borovje viđeni kako s pištoljima trče po kvartu i pokušavaju uhvatiti čovjeka koji je navodno nožem prijetio djeci jednog građanina romske nacionalnosti.

RTL-ova reporteka Nataša Vidaković je svjedočila incidentu te je upozorena od strane policije da ne smije snimati događaj.

Otac napadnute djece je bio u šoku te je novinarki rekao da je sa suprugom išao na bankomat podignuti novac, kada ga je čovjek verbalno napao i psovao. Nastavio je napadati.

“Ubit ću vas sve, majku vam vašu cigansku, sve ću vas pobiti”, navodno je rekao i pokazao nož. Otac djece je nastavio objašnjavati kako se cijelo zagrebačko Folnegovićevo naselje, boji tog čovjek jer često napada sugrađane.

Prema njegovim riječima ovo nije prvi put da je imao takav incident.

Svjedokinja je potvrdila priču napadnutog oca, objasnila je kako je napadač iz majice izvukao nož i nasrnuo na čovjeka, pred njegovom suprugom i djecom od osam i pet godina, te pet i pol mjeseci, koji je zatim nazvao policiju.

Policija je, na sreću, uspjela uloviti napadača, no još nema službene informacije je li napadač uhićen te je li pronađen nož, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike