24.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Na trajektu za Hvar u autu vozio tigra, a posada nije ništa...

Na trajektu za Hvar u autu vozio tigra, a posada nije ništa znala! Vlasnik je na pola kanala pitao može li dignuti ceradu…

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija snimljena na trajektu Jadrolinije za Hvar na kojoj se vidi kako netko prevozi tigra u kamionu pokrivenom ceradom.

Jadrolinija je odgovorila na upit Dalmatinskog portala pod kojim okolnostima su ukrcali tigra na trajekt te što sve treba imati za takvu vrst prijevoza.

“Jadroliniji nije bio prijavljen prijevoz životinje već osobnog vozila s prikolicom. Članovi posade nisu dužni pregledavati sadržaj prikolice, ukoliko nije prijavljen prijevoz opasnih tvari i sl., a kako bi provjerili poštuju li se svi sigurnosni protokoli”, odgovorili su iz Jadrolinije.

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da posada trajekta uopće nije znala da prevozi tigra. Vlasnik ih je na pola kanala pitao je li može dignuti ceradu na prikolici da ‘beštija’ dobije malo zraka. Kada su digli ceradu, imali su što i vidjeti, prenosi RTL.

Šokantna snimka tigra koji se u automobilskoj prikolici vozi za otok Hvar: Zatečeni smo!

Najnovije

Još iz rubrike