15.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport McGregor ide na operaciju i traži novu borbu, Poirier kaže kako zna...

McGregor ide na operaciju i traži novu borbu, Poirier kaže kako zna gdje se dogodio lom noge

Uistinu je spektakularan bio UFC 264 kojeg ste uživo mogli gledati na gol.hr-u, a cijelu snimku večeras možete vidjeti i u programu Nove TV. Prve tri borbe su završile brutalnim prekidima, a onda smo u glavnoj vidjeli stravičnu ozljedu Conora McGregora kojem je pukla noga.

Dustin Poirier proglašen je zasluženo pobjednikom, ali odluka je bila liječnička. Zbog loma noge McGregor je odmah zatražio novu borbu, a čini se da predsjednik UFC-a Dana White slično razmišlja jer će zarada opet biti poveća.

Potvrdio je na press-konferenciji kako će Irac biti podvrgnut operaciji.

”Ne želite vidjeti da se borbe ovako završavaju, vidjet ćemo kako će se ovo sve odviti i koliko će McGregor izbivati. Poirier će napraviti svoje, a onda će vjerojatno biti nova borba”, rekao je White.

Kad je McGregoru otišlo stopalo u drugom smjeru nikome nije bilo jasno kako se to dogodilo. Očito je noga bila načeta pri jednom blokiranom udarcu što je potvrdio i Poirier.

”Fraktura se dogodila na početku borbe, a lom onda kod jednog mog blokiranog udarca. Uputio sam jedan dobar udarac na početku i kladim se da je tada puklo. Nešto sam osjetio”, rekao je Amerikanac, dok se Irac slušajući s poda nije složio s time.

Jedino McGregor sa slomljenom nogom daje izjave u oktogonu. Derao se kako je bio bolji.

”Ovo nije gotovo. Ako treba, obračunat ću se s njim vani. Baš me briga”, urlao je McGregor te dobacio kako nije bilo nikakvog udarca koji mu je načeo nogu.

Poirier je čak u jednom trenutku ismijavao Conorova slavlja. Došao je na svoje nakon ”trash talka” koji mu je ipak malo ušao u glavu.

”Nema nazad nakon što vam netko kaže da će vas ubiti. S tim se ne glupirate. Da će me staviti u lijes… To ne govorite ljudima. Nadam se da će se vratiti kući sretno svojoj obitelji. On je smeće, a svi koji mi zvižde mogu me poljubiti u guzicu”, poručio je Porier kojeg sad čeka borba za naslov u lakoj kategoriji protiv Oliverire.

McGregora sad čeka nova stanka, ovaj put zbog ozljede, a kad se vrati mora se nadati kako će Poirier prihvatiti četvrtu borbu. No ukoliko osvoji pojas McGregor tu priliku možda dobije tek za koju godinu, ako će se tada još boriti, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike