18.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Doris Pinčić neočekivanim potezom oduševila publiku na Splitskom festivalu, zapljeskali su joj...

Doris Pinčić neočekivanim potezom oduševila publiku na Splitskom festivalu, zapljeskali su joj jače nego njezinu bivšem suprugu

U finalnoj večeri Splitskog festivala na pozornici se dogodio susret bivših supružnika, voditeljice Doris Pinčić i glazbenika Borisa Rogoznice.

Iako se danima uoči festivala pisalo kako Doris, koja je vodila program, neće biti ta koja će najaviti Borisov nastup, ona je ipak to odlučila napraviti te je neočekivanim potezom oduševila publiku.

“Pjesmu ‘Netko kao ti’ pjeva Boris Rogoznica”, rekla je Doris s pozornice i od dobila još jači aplauz od Borisa nakon što je izveo svoju ljubavnu baladu.

Inače, vijest da se rastaju Doris i Boris objavili su početkom lipnja prošle godine na društvenim mrežama. U vezi su bili od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Točne razloge razvoda nisu bili navodili, a kasnije se ispostavilo da se on tijekom braka dopisivao i nalazio s glazbenicom Alex Ognjenom i to je navodno trajalo godinama. Bivši supružnici skupa imaju dvoje djece, ina Donata i kćer Gitu.

Ovo je bio prvi put da su zajedno viđeni u javnosti nakon razvoda, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike