27.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vlatka Pokos: Zekanović je fašist. Ljudsko smeće se poziva na tradiciju

Vlatka Pokos: Zekanović je fašist. Ljudsko smeće se poziva na tradiciju

Vlatka Pokos je na Instagramu napala Hrvoja Zekanovića.

Nekadašnja hrvatska voditeljica napala je njega i ekipu koja vodi kafić Veliki Tolk, u kojemu se nedavno održao skup Desničari u pubu.

“Na ovom svijetu ima ljudskog smeća. Ljudsko smeće često se poziva na tradiciju i moral, a u stvari je samo to, ljudsko smeće. Neki od njih, nažalost, sjede u Hrvatskom Saboru, i plaćaju ih (siromašni) porezni obveznici. Kažem siromašni, jer oni bogatiji obično ne plaćaju i čine što god hoće, kao prijatelji Zorana Milanovića.

Hrvoje Zekanović besramno se pojavljuje na fašističkom skupu, ćelavih mlatitelja homoseksualaca u mračnim uličicama. Uglavnom rođenih nakon 90-te, kad su pravi muškarci pokazali hrabrost i izborili slobodu, koju fašistički bijednici danas uživaju. Zekanović govori o “civiliziranoj raspravi” dok zastupa stavove vrijedne Trećeg Rajha i Hitlera. Takav šljam ne bi smio sjediti u Hrvatskom Saboru, koliko god je Hrvatska opljačkana i ponižene. Takav šljam je na margini civiliziranog svijeta i ljudskosti.

A ugostiteljskom objektu koji im je dao gostoprimstvo želim što bržu i skoriju propast! LGBT zajednica ne ugrožava baš nikoga, a fašisti ugrožavaju sve nas; žene, drugačije i etničke manjine. Hrvoje Zekanović je fašist”, napisala je Vlatka, piše Index.hr

Najnovije

Još iz rubrike