19.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Nikola Vlašić na meti jednog od najvećih svjetskih klubova: Slavni Talijan započeo...

Nikola Vlašić na meti jednog od najvećih svjetskih klubova: Slavni Talijan započeo pregovore

Otkako je Hakan Calhanoglu zahvalio se na ponudi i prešao u redove gradskog rivala Intera, u Milanu je započela potraga za njegovim nasljednikom, a kako piše dio talijanskih i ruskih medija, prvi pick Rossonera je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, piše Gol.hr

Interes Milana za dovođenjem Vlašića nije od jučer, traje to već neko vrijeme, ali sada je u tim nastojanjima napravljen konkretan korak naprijed.

Tehnički direktor Rossonera, legendarni Paolo Maldini, započeo je pregovore s moskovskim CSKA, ali Rusi su zasad nepopustljivi i ne žele ni čuti za iznos manji od 35 milijuna eura.

Upravo je ta cifra u izlaznoj klauzulu koju Vlašić ima s CSKA, a to Milan ne želi platiti već zasad sa San Sira kao galvni figurira prijedlog da Nikola dođe na posudbu s obvezom kupnje. Odnosno, ne samo da iznos koji će platiti bude manji od 35 milijuna eura nego i da dio bude isplaćen sad, a dio iduće ljeto.

Naravno, Rusima se to ne sviđa i cijela priča došla je u pat-poziciju. Očito će u svojim željama glede ovog transfera morati malo popustiti jedni i drugi, a onda bi Vlašić trebao proći liječnički pregled, potpisati ugovor i napraviti veliki korak naprijed u svojoj karijeri.

Korak koji je zapravo samo pitanje vremena…

Najnovije

Još iz rubrike