22 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Djevojka poslala roditeljima selfie s ljetovanja, no tata je primijetio nešto čudno

Djevojka poslala roditeljima selfie s ljetovanja, no tata je primijetio nešto čudno

Sezona je ljetovanja i godišnjih odmora, a mnogi će svoje doživljaje i ove godine snimiti i podijeliti s prijateljima i obitelji. No da moderna tehnologija može dovesti i do problema i neugodnih situacija, pokazalo se na primjeru mladog para koji je ljetovao u Turskoj.

Medicinska radnica koja je zaposlena u bolnici, 22- godišnja Kelsey, poslala je svojim roditeljima fotografiju s ljetovanja u Turskoj sa svojim dečkom Elliotom, no nije uočila što se sve vidi na fotografiji.

Naime, nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: “Lijepa bočica Durexa …”

Riječ je o lubrikantu s okusom jagode koji je par imao u sobi. Neugodna situacija poput ove uvijek ostavlja neželjene uspomene, a u pokušaju da se izvuče, Kelsey je napisala majci kako je riječ o kremi za koljeno kojom se koristi njen dečko.

Ipak, čini se da roditelji prate trendove i proizvode koji se mogu naći na tržištu pa je majka odgovorila: “Tata je zumirao fotografiju”, uz nekoliko smajlića.

Kelsey je otkrila za UNILAD kako je njen dečko ostao jako posramljen, dok se ona svemu tome smijala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće. Djevojka je prepisku sa svojim roditeljima podijelila na Twitteru, a mnogima je to bilo smiješno te je post uskoro postao viralni hit.

Roditelji je zadirkuju zbog ove situacije, a njen dečko je ogorčen predbacujući joj što nije primijetila bočicu koju su trebali maknuti prije fotografiranja. No, nije ju primijetio ni on. I zbog toga se našao posramljen, dok je ostalima sve to bilo smiješno, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike