21.7 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Skandal na Jadranskoj magistrali: Tri mlade Ukrajinke usred dana skinule se gole...

Skandal na Jadranskoj magistrali: Tri mlade Ukrajinke usred dana skinule se gole i valjale po cesti

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi, odjela u Kotoru, Ivana Vukasović, rješavajući po zahtjevu Uprave policije kaznila je novčano sa po 450 eura tri ukrajinske državljanke zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

To je „Vijestima“ neslužbeno potvrđeno u budvanskom Sudu za prekršaje. Naime, Ukrajinke D.O. (19), V.R. ( 21) i R.K. (21) kotorska je policija privela jučer oko 15 sati, nakon što su se na javnom mjestu skinule nage i fotografirale.

Njih je sutkinja Vukasović proglasila krivim jer su se „ 8. srpnja oko 15 sati u mjestu Škaljari na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalnog puta Kotor – Trojica, ponašale besramno“.

Kako piše u presudi, u koje su „Vijesti“ imale uvid, one su se „skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“. Na snimci se može vidjeti i vatrogasno vozilo. Nejasno je što je ono ondje radilo, no vidi se da su razuzdane djevojke uzele vatrogasni šmrk i njime se polijevale na vrelom asfaltu.

One su time počinile prekršaj iz članka 7. st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novačnom kaznom u iznosu od po 450 eura .

„Novac su dužne uplatiti odmah prije pravomoćnosti rješenja na žiro račun proračuna Crne Gore. Okrivljene mogu platiti dvije trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u cijelosti plaćena“, pojašnjeno je u presudi, prenosi Jutarnji.

Snimke showa ukrajinskih državljanki možete pogledati OVDJE

Najnovije

Još iz rubrike