12.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pomno planiran zločin: Sin sjekirom zatukao oca, evo kako je sve pokušao...

Pomno planiran zločin: Sin sjekirom zatukao oca, evo kako je sve pokušao sakriti

Za ubojstvo Nikole V. (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja, koje se dogodilo u noći na četvrtak, osumnjičen je, kako je Jutarnji list danas prvi objavio, njegov 20-godišnji sin Igor.

Upravo on je u ranim jutarnjim satima policiju izvijestio o tragediji koju je zatekao u prizemlju kuće, gdje je, kako je rekao policiji i prvim susjedima, pronašao mrtvog oca. No, kako se doznaje, istoga dana u popodnevnim satima priznao je ubojstvo vlastitoga oca.

Ubojstvo je počinjeno tupim predmetom kojim je mladić oca izudarao po glavi uslijed čega je preminuo na mjestu. Nakon priznanja noć je proveo u policiji te je danas točno u 15 sati priveden zamjeniku Županijske državne odvjetnice u Karlovcu gdje će biti ispitan, a potom prepraćen na Županijski sud gdje će ga ispitati sudac istrage.

Neslužbeno se doznaje da je sin oca zatukao na spavanju te da je bila riječ o pomno planiranom zločinu. Igor je došao oko 2 sata ujutro s posla, oko 4 ujutro ga je zatukao sjekirom, pa ju potom sakrio i napravio metež u kući inscenirajući provalu.

Kako se ranije objavilo, otac je otprije bio poznat kao teški obiteljski nasilnik.

Godinama je maltretirao suprugu koja ga je napustila i otišla na rad u Njemačku, stariju kćer koja je odselila u Senj, a onda i 20-godišnjeg Igora te njegovu mlađu, maloljetnu sestricu, prema kojoj se Igor izrazito zaštitnički ponašao.

Očekuje se da će se daljnje pojedinosti o ovom slučaju otkriti tijekom policijske istrage, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike