25 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Nakon što je pregazio Dežulovića, Milanović zaratio i s Indexom: Neobjektivni i...

Nakon što je pregazio Dežulovića, Milanović zaratio i s Indexom: Neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi

Nakon što je pregazio Borisa Dežulovića, predsjednik RH Zoran Milanović zaratio je objavom na fb-u i s Indexom:

“Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno kvazi-pitanje: je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?

Samo pomisao da bih takvo što priuštio ‘soju’ kojem i sam pripadam i čime se ponosim debilna je. Čitajući prije objave još jednom tekst koji sam napisao, uočio sam da bi rečenicu o ‘ekstatičnom bonusu Dalmacije’ netko pokvaren mogao zlorabiti sugerirajući i takvo bolesno tumačenje. I hotimice ostavio tekst netaknutim.

Ostavio sam “tamo i budale djeluju bistro”, nisam htio napisati “tamo su i budale bistre”. Da vidim tragove u snijegu…

Naravno, Index je uvijek tu da istakne nebitno, ne bi li prikrio bitno. Militantni, neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi, sugerirali su nemoguće, da bi prigušili važno: da je njihov Dežulni suradnik Ragnar iz Piska običan lažov.

Dalmatinci su puno bistriji od ekipe s Indexa.

Sada postavite znanstveno pitanje Dalmatincima:

Je li Milanović danas izvrijeđao indexlije?”, napisao je Milanović na fb-u.

Index uzvratio “vrtnom patuljku iz Tuđmanove diplomacije” Milanoviću: I dalje ćemo rado iritirati ološ

Milanović pregazio Dežulovića: Provincijalni hejter. Na njegovu sreću, rođen je i živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije. Tamo i budale djeluju bistro

Najnovije

Još iz rubrike