17.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Morales: Ovo najsramotnije natjecanje koje smo pratili. Jadno je i sve je...

Morales: Ovo najsramotnije natjecanje koje smo pratili. Jadno je i sve je napravljeno da Engleska pobijedi

U finalu Eura igrat će Engleska i Italija, a način na koji su Englezi izbacili Dance (nakon kotroverzno dosuđenog jedanaesterca, op.a.) i dalje je vruća tema u medijima.

Novinar Roberto Morales, gost u ‘El Chiringuitu’, nije skrivao svoje ogorčenje dosuđenim jedanaestercem na Raheemu Sterlingu, ali ni samom odlukom da se uopće Euro održi u Engleskoj nakon odluke Velike Britanije o napuštanju Europske unije.

“Za mene je ovo najsramotnije natjecanje koje smo ikad pokrivali. Ovo je jadno. Imali smo utakmice u gradovima koji nisu europski ni na koji način. Imamo finale koji je pripreman za zemlju koja je napustila Europsku uniju. Sve je unaprijed pripremljeno. Igrali su kod kuće sve utakmice osim jedne. Sve je potpuno prilagođeno Engleskoj. Sve što je nedostajalo bila je pomoć koju su dobili u utorak s penalom u utakmic koja se zakomplicirala”, rekao je Morales, bez dlake na jeziku.

Upravo nakon spomenuto dosuđenog jedanaesterca Engleska je povela i prošla dalje. Kasper Schmeichel je obranio udarac Harryju Kaneu, ali ne i odbijanac, te je Engleska s 2:1 nakon produžetaka izborila finale, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike