25.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Drama u Šibeniku: Pokušali mu dva puta oteti dijete zbog duga od...

Drama u Šibeniku: Pokušali mu dva puta oteti dijete zbog duga od par tisuća eura

Čovjeku iz Šibenika lihvari su dvaput pokušali oteti dijete zbog duga od nekoliko tisuća eura, objavila je policija.

“U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenima za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra sa sjedištem u Zagrebu”, objavili su iz policije i dodali:

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31-godišnjak početkom 2021. posudio novčani iznos od 3 tisuće eura oštećenom uz lihvarske kamate, a kako oštećeni nije novac vratio u dogovorenom vremenu, osumnjičeni 42-godišnjak je prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog, u čemu nije uspio”, objavila je policija.

“Zatim su osumnjičeni zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru. Nakon čega je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog, u čemu nije uspio kojom prilikom ga je lakše ozlijedio”, dodali su.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike