30.5 C
Zagreb
Naslovnica Sport Počela prodaja ulaznica, BBB neće organizirano navijati

Počela prodaja ulaznica, BBB neće organizirano navijati

Danas je od 9 sati počela prodaja ulaznica za utakmicu 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur, koja se igra 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir. Očekivano, gužvi na blagajnama jutros nije bilo.

GNK Dinamo omogućio je dolazak navijačima na stadion uz poštovanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde, objavio je hrvatski prvoligaš na službenim stranicama.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupnje ulaznice jer je to uvjet za kupnju, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora mjerodavnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Tribina sjever dolje prodaje se po cijeni od 80 kuna, kao i sjever gore. Dok će cijena ulaznica za tribinu zapad gore biti 100 kuna, a tribinu zapad dolje 120 kuna.

Najvjernijih navijača Dinama, Bad Blue Boysa, neće biti organizirano na tribinama.

– S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa. Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku, objavili su BBB, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike