22 C
Zagreb
Naslovnica Sport Krznar najavio europsku sezonu, Dinamo bez Petkovića i Gavranovića

Krznar najavio europsku sezonu, Dinamo bez Petkovića i Gavranovića

Nakon što su predstavljeni novi dresovi za sljedeću sezonu, trener Dinama Damir Krznar najavio je dvoboj prvog pretkola Lige prvaka protv islandskog Valura.

– Pred nama je početak europske sezone protiv Valura i izuzetno je bitno da utakmici pristupimo veoma ozbiljno. Naravno da je uloga favorita na našoj strani i nju ne odbacujemo, ali apeliramo na ozbiljnost situacije. jer još nismo u pravoj natjecateljskoj formi. No sigurno da vjerujemo kako ovu prepreku možemo bezbolno proći. Pripreme su bile vrle dobre, ali ima još nekih stvari koje trebamo usavršiti.Nismo homogeni, a tu je i problem da nam nedostaju reprezentativci. Sigurno da neke stvari neće kliknuti istog trena, ali imamo fantastičan kadar, a reprezentativci će samo dodati šlag na tortu, rekao je na početku konferencije za novinare Krznar, nastavivši:

– Vidio sam neka čuđenja oko izostanaka, a stvar je tehničke prirode. U prvoj utakmici neće biti naša prva dva napadača Petkovića i Gavranovića, a nadam se da neće biti potrebni. Zbog ozbiljnosti smo ih prijavili za obje utakmice, rekao je trener Dinama.

O islandskoj momčadi je rekao:

– Svaki protivnik je protivnik za respekt, a pogotovo kad je prvak države. Igraju napadački nogomet, dominantni su u svojoj ligi i igraju uvijek na pobjedu. Uređeni su i šablonizirani, što me iznenadilo, dobro se rotiraju i dižu bekove, špica im prilazi poput Petkovića. Vidjela se kontura vrlo ozbiljne momčadi, ali u renomeu islandske lige. Naravno da smo bolji, a koliko bolji vidjet ćemo na terenu, smatra Krznar, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike