23.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Fred Matić: Medved je postao Fred. S tom razlikom da on guta...

Fred Matić: Medved je postao Fred. S tom razlikom da on guta žabe i prisiljen je donijeti zakon s kojim se osobno ne slaže

Karma je čudo. Jedina je razlika između nas dvojice što sam ja takav zakon htio donijeti, a Medved to mora, kaže Predrag Matić, između ostalog, u razgovoru za Novi list, čiji dio prenosimo:

Niste imali nikakvu komunikaciju s njim za vrijeme trajanja braniteljskog prosvjeda protiv vas, kojeg je i Medved bio dio?

– Ne. Sjećam se da je u jednom intervjuu u razdoblju tog šatorašenja izjavio da »Fred odbija razgovarati«, a da je on za mir. Odgovorio sam mu da ima moj telefonski broj, jer se nas dvojica znamo iz vojske, ali da me nikad nije nazvao.

Onda je Medved napadao mene, a danas iz Domovinskog pokreta napadaju njega. Medved je sada u poziciji Freda Matića i brani zakon protiv kojeg je ranije bio.

Medved je postao Fred.

– Medved je postao Fred. S razlikom da on, ponavljam, mora donijeti taj zakon iako mu se sigurno osobno i dalje protivi. Surađuje s Miloradom Pupovcem i Borisom Miloševićem, a zapravo bi ih, što se kaže, obojicu utopio u žlici vode. Ali, zavrnuli su mu ruku.

Tko?

– Više je nego jasno da je Medved dobio nalog premijera Andreja Plenkovića, a ideja o zakonu je Pupovčeva. Medved guta žabe i morao je napraviti zakon s kojim se ne slaže. Ja, naravno, podržavam njegov zakon jer sam i sam radio jedan takav, ali su razapeli šator i na ulicu stavili plinske boce.

Cijeli intervju je OVDJE.

VIDEO Burna saborska noć: Vidović – Krišto pitala Medveda je li Rittig ili Stepinac

Najnovije

Još iz rubrike