25 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zgodan pjevač skinuo baš sve sa sebe na plaži, tome se nitko...

Zgodan pjevač skinuo baš sve sa sebe na plaži, tome se nitko nije nadao od njega, a dobio je i jako riskantan izazov

Pjevač našeg popularnog benda Pravila Igre Ivan Penezić počastio je svoje pratitelje na profilu na Instagramu golišavim prizorom, u kojem je naročito uživao onaj ženski dio.

Naime, Ivan je objavio fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gol, a strateško je mjesto prekrio tek slamnatim šeširom. Pritom je pokazao isklesano tijelo i mišiće kojima malo tko može odoljeti.

“You can leave your hat on”, citirao je riječi svjetskog hita uz fotografiju na kojoj mu društvo pravi i njegov kućni ljubimac Lex, a tko se nalazi iza kamere nije poznato.

“Plačem, to je to”, “Drži se dobro, svaka čast mladiću”, “Joooj dobar si, čak je i Lex bez riječi”, “Ništa ne vidim, žmirim kao Lex”, “Predobro, uživaj”, “Konačno nešto dobro danas”, “Šteta kaj jači vjetar nije zapuhao”, “Vidi gore ptica”, “Kakve su ovo provokacije”, “Moćna fotka”, “Ivane, Ivane, tko bi se to od tebe nadao”, “Ovo je pravi frajer”, samo je dio brojnih komentara koje je dobio.

Fotorgafiju je u pričama na svom profilu na Instagramu podijelio i njegov kolega iz benda Goran Belošević i odmah mu postavio zanimljiv izazov.

“Ako moj brat Ivan Penezić skupi pet tisuća lajkova, skida šešir”, napisao je Goran, a Ivanovi obožavatelji odmah su počeli nizati lajkove, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike