27.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Volkswagenom neoprezno izlazio iz dvorišta. Naišao je motociklist i poginuo

Volkswagenom neoprezno izlazio iz dvorišta. Naišao je motociklist i poginuo

Jučer, 2. srpnja oko 21.55 sati u mjestu Zvekovac, 25-godišnjak je upravljao motociklom marke Yamaha sisačkih registarskih oznaka Ulicom Zvekovac u smjeru sjevera, piše zagrebačka policija.

U izbjegavanju naleta na osobni automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak na način da se iz dvorišta kuće nasuprot kućnog broja 122 Ulice Zvekovac u mjestu Zvekovac s istočne strane kolnika vožnjom u natrag u smjeru sjeverozapada uključivao u promet na kolnik Ulice Zvekovac, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom na koji su uključuje, izlaskom iz blagog desnog zavoja motociklist je u kočenju prešao na zapadni dio kolnika namijenjen za promet vozila u suprotnom smjeru i desnim dijelom motocikla udario u desno bočno ogledalo osobnog automobila marke Volkswagen.

Potom je u kočenju nastavio kretanje po mekom terenu uz zapadni rub kolnika i sletio u odvodni kanal, a zatim udario u betonsko-metalnu ogradu. Od posljedica prometne nesreće u vozilu hitne medicinske pomoći vozač motocikla je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Najnovije

Još iz rubrike