32.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća...

Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi

Izgled, ali i zdravstvene koristi ono su što trenericu Martinu Boščić privlači vježbanju. U fitness se zaljubila još kao srednjoškolka, a na to su je potaknuli problemi sa štitnjačom.

”Počeli su problemi s aritmijama, prekomjernim znojenjem, dekoncentracija, užasne glavobolje, a bila je zima. Bilo mi je čudno da dolazim mokra u srednju školu”, prisjeća se.

Uz odgovarajuću prehranu, terapiju, ali i tjelovježbu riješila se tegoba. Danas svoja iskustva dijeli s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama. S njih gotovo 200 tisuća, što je čini jednom od najutjecajnijih hrvatskih fitness influencerica.

”Kao influencer bilo kakav, pa tako i fitness, uvijek je dobro podsjetiti ljude da i ti imaš celulit, strije, akne. Nekako je ljudima lakše kad vide da imaš problem kao i oni, da i ti imaš neke svoje borbe”, priča.

Uz pisanu riječ i fotografije koje objavljuje, ova Zagrepčanka motivacijsku prednost prije svega daje samim treninzima.

”Što bih ja kao fitness influencerica trebala raditi? Pa, zapravo poticati druge da se brinu o sebi, vježbaju, paze na svoje zdravlje. Mislim da zaslužujem tu titulu, trudim se oko toga, puno komuniciram s ljudima preko društvenih mreža”, kaže.

Kada je tek počela s javnim objavljivanjem onoga što svakodnevno radi, kaže, nije ni slutila da će joj hobi postati posao. Posao koji oduzima mnogo vremena, ali je i zadovoljstvo.

”Statistike nisu baš na našoj strani s obzirom na to da smo u Europi jedni od najdebljih, ali moram priznati da se taj trend baš mijenja i sve više ljudi koji su sezonski vježbači postaju redovni vježbači”, govori.

S godinama je ova zaljubljenica u zdrav život pokrenula i vlastiti brend. Iza njezina imena stoji oprema za fitness, a želja joj je pokrenuti i vlastitu liniju sportske odjeće. Zasad su tu tek kupaći kostimi kojima je ona model.

”Prve godine baš sam bila u drami kako će to ispasti. Ja sam se uvijek slikala, ali nikad na profesionalnoj razini. Imala sam neke pomoćne modele u slučaju da ne bude nešto dobro, ali nastavila sam s tim i zasad mi ide”, kaže.

Jednako kao što je svjesna dobrobiti društvenih mreža, Martina naglašava i njihove manjkavosti. Ne treba baš uvijek vjerovati u nečiji prikaz života. I ona, kaže, ne trenira baš svaki dan, a priušti si i koji slatki zalogaj. Ključ dobrog izgleda i zdravog uma upravo je u uravnoteženosti, a savršenstvo jednostavno ne postoji, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike