24.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Luka Nižetić objavio fotku sa zagrebačog Pridea: Ljubav je mukte

Luka Nižetić objavio fotku sa zagrebačog Pridea: Ljubav je mukte

Pjevač Luka Nižetić na Instagramu je podijelo fotografiju sa zagrebačke povorke ponosa. Luka je objavio fotku na kojoj se vidi osoba koja drži plakat na kojem piše ‘Ljubav je mukte’, što je inače i naslov njegove pjesme.

U opisu fotografije stavio je i emotikon duge. Fotka je brzo skupila gotovo 100 lajkova.

Nižetić je, inače, trenutačno u Komiži gdje je prošlo ljeto uspio otvoriti svoju Fabriku koju vole i brojne poznate osobe, a tada je prošlo otkrio i koje njegove delicije vole naši poznati. – Puno je tu mojih dragih prijatelja i kolega koji svrate do restorana. Svake godine mi dođu Dino i Viktorija Rađa, Larisa Lipovac sa svojim društvom, Maksim Mrvica, Goran i Nives Ivanišević, kao i Janica Kostelić.

Puno držim do mišljenja prijatelja jer znam da će biti iskreni i reći mi što im se sviđa više, a što manje. Dino Rađa je npr. ovog ljeta bio oduševljen pašta fažolom, Janica obožava burgere, a Maksim bruskete s kozicama. Goran Ivanišević i Nives svaki dan su dolazili na doručak gdje su kajgana i domaća granola s grčkim jogurtom i voćem bili njihovi favoriti. Zadovoljstvo je svakom ugostitelju, pa tako i meni, vidjeti kako njegovi gosti uživaju i daju kompliment na hranu, a još ako se zbog nje i vraćaju samo potvrđuje da ono što radimo, valjda radimo dobro – kazao je tada.

Najnovije

Još iz rubrike