25.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Dinamo kreće prema Ligi prvaka s gledateljima: Navijači neće moći ni kupiti...

Dinamo kreće prema Ligi prvaka s gledateljima: Navijači neće moći ni kupiti ulaznice bez COVID potvrde

Na isti dan kad se bude igralo drugo polufinale Eura 2020., Dinamo će započeti svoj pohod prema plasmanu u Ligu prvaka.

Modri će u prvoj utakmici prvog pretkola u srijedu igrati protiv islandskog Valura i to s gledateljima!

Na svojoj službenoj stranici Zagrepčani su objavili cijene ulaznica i uvjete ulaska na Maksimir koje će morati ispuniti svi navijači, ali ne samo to. Napomenuli su kako se neće moći niti kupiti ulaznica bez COVID potvrde.

Priopćenje Dinama prenosi se u cijelosti.

“Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Kako bi klub omogućio da igrači Dinama na svom novom europskom putu imaju podršku navijača na stadionu, GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur, 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo, piše Gol.hr

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Valur

Tribina sjever dolje 80kn
Tribina sjever gore 80kn
Tribina zapad gore 100kn
Tribina zapad dolje 120kn

VAŽNO! Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Za kupovinu ulaznice osoba treba sa sobom imati:

– važeći osobni dokument
– EU digitalnu COVID potvrdu

Radno vrijeme Ticket pointa (stadion Maksimir)

Utorak 6.7. od 9:00 do 21:00h
Srijeda 7.7. od 9:00 do 19:45h

Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji.

Zbog epidemioloških ograničenja i stanja pandemije neće biti prodaje godišnjih ulaznica u sezoni 2021/22.”, poručili su iz Maksimirske 128.

Najnovije

Još iz rubrike