23.2 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Osuđena zbog odnosa s dječacima: Prijatelje svoje kćeri bi opila i drogirala,...

Osuđena zbog odnosa s dječacima: Prijatelje svoje kćeri bi opila i drogirala, a onda iskoristila

Majka dvogodišnjaka i 11-godišnjakinje iz Omahe osuđena je na 64 do 102 godine zatvora u ponedjeljak zbog seksualnog napastovanja dvojice prijatelja svoje kćerkice koji su dolazili prenoćiti u njihovu kuću.

Christina Greer (38) optužena je za seksualno napastovanje dječaka starih 12 i 13 godina u tri navrata, tijekom 2017. i 2018.godine, prenosi New York Post. Proglašena je krivom po šest točaka zbog kaznenog djela zlostavljanja djece i po dvije točke zbog utjecaja na svjedoke.

Na sudu su tužitelji kazali kako je Greer dječacima davala manje količine alkohola i medvjediće s marihuanom. Također, kazala im je da izbrišu sve dokaze iz svojih mobitela i ne kažu nikome o njihovim seksualnim susretima.

Istražitelji su u mobitelu jednog dječaka pronašli eksplicitne fotografije osuđene žene, utvrđeno je na sudu.

Prema tužiteljima, 13-godišnji dječak kazao je policiji da se u tri navrata seksao s Greer, a njezina kći na sudu je posvjedočila kako je čula majku i jednog svog prijatelja kako se u spavaćoj sobi ljube. Drugi neimenovani tinejdžer kazao je tužiteljima da mu je kći Christine Greer kazala kako se jedan dečko seksa s njezinom majkom, što je na kraju i dovelo do uhićenja.

Po zakonu Nebraske, Greer mora odslužiti 32 godine u zatvoru prije nego li dobije pravo na uvjetan otpust. Ako joj ne dopuste uvjetan otpust, iz zatvora mora biti puštena nakon 51 godine, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike