25.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Iva Šarić posvetila objavu partneru Bruni Petkoviću poslije poraza od Španjolske, jasno...

Iva Šarić posvetila objavu partneru Bruni Petkoviću poslije poraza od Španjolske, jasno je dala do znanja što misli

Djevojka Brune Petkovića, Iva Šarić oglasila se nakon što je hrvatska reprezentacija doživjela poraz na Europskom nogometnom prvenstvu od Španjolske.

“U porazu i pobjedi”, istaknula je manekenka i voditeljica uz sliku dresa s Bruninim brojem na svom Instagram storyju.

Inače, Iva je u travnju dobila sina Adriana s Petkovićem, a tajnoviti par je zadnji put zajedno u javnosti viđen ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila. Prilikom izlaska iz rodilišta sa sinom u ruci nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio pokazivanjem srednjeg prsta.

Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

Šarić je nedavno progovorila za In magazin o prinovi, svojoj djeci iz prvog braka i Bruni. “Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim”, rekla je manekenka, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike