25.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: Rekli...

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!

Influencerica Claudia Rivier (25), koju su zbog bujnih atributa zapazili i svjetski mediji, na dobrom je putu da bude proglašena najpoznatijom navijačicom Vatrenih.

Nakon što je u proteklim utakmicama na Europskom nogometnim prvenstvu bodrila Hrvatsku u seksi navijačkim kompletićima, sada se odlučila poslušati prijedlog svojih pratitelja i navijati bez grudnjaka.

“Pitala svoje sljedbenike da mi daju ideje za novi navijački kostim i rekli su ‘bez grudnjaka’ – pa evo vam! Najveća podrška našem timu dosad! Idemo po pobjedu”, napisala je uz fotke na kojima pozira oslikana crveno-bijelim kvadratićima.

“Ne obazirite se na neuredne kvadratiće, moji bodypainteri nisu bili baš koncentrirani”, dodala je u komentarima.

“Spektakularna”, “Hrvatska će sada sigurno pobijediti”, “Ovo je sjajno”, “E sad ozbiljno moraju pobijediti”, “Idemo Hrvatska”, pisi su joj oduševljeni pratitelji ispod fotke.

Claudiju na Instagramu prati preko 338 tisuća ljudi, a popularnost joj je naglo skočila kada su se o njoj raspisali svjetski mediji čiju je pažnju privukla tvrdeći da su njezine obline prirodne pa i grudi.

Nedavno je za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svog partnera u onome što radi.

“Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro”, rekla je.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada j sretnu uživo.

“Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima”, kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Claudia je ranije ispričala da svoje bujno poprsje može zahvaliti činjenici što se udebljala 30 kilograma, a kaže da joj to nije teško fizički izdržavati, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike