18.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Nesreća u Pirovcu: Maloljetnici se skuterom zabili u baku s unucima pa...

Nesreća u Pirovcu: Maloljetnici se skuterom zabili u baku s unucima pa pobjegli

Naime, dvojica maloljetnika vozila su se na tom predjelu Pirovca kada je vozač u jednom trenutku izgubio nadzor nad skuterom koji je potom naletio na ženu s djecom.

Žena je uspjela odgurnuti dijete, ali je motor pokosio nju i teško ju ozlijedio. Srećom, bila je pri svijesti i Hitnom je prevezena u Šibenik.

Maloljetni vozač skutera odmah je pobjegao s mjesta nesreće, dok je drugi maloljetnik ostao ondje. Ipak, nakon nekoliko minuta i on je pobjegao.

Iako su u početku pokušali skrivati informaciju tko je vozio skuter i što se dogodilo, nakon nekoliko sati obojica su odvezena u policijsku postaju u pratnji roditelja.

Važno je naglasiti da se nesreća dogodila u ulici na kojoj su poznate plaže i kojom redovito šeta dosta ljudi – a koja na čitavom svom dijelu nema nogostup za pješake.

Unatoč velikim i važnim projektima koji su ondje unazad par godina realizirani – privatna Marina Pirovac i projekt uređenja plaže i ceste koji je financiran od strane države – pješaci, među kojima je uvijek dosta djece, prisiljeni su hodati nasred prometnice.

Unatoč apelima građana lokalna zajednica Pirovca nije ništa napravila da riješi ovaj veliki sigurnosni problem i postavi nogostup za pješake. Nadamo se da ne čekaju neku tragediju, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike