18 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stradala obiteljska kuća Ivane Kindl: Mama kaže da ovakvo nešto nije doživjela...

Stradala obiteljska kuća Ivane Kindl: Mama kaže da ovakvo nešto nije doživjela ni za vrijeme bombardiranja

Nezapamćena oluja koja je u petak pogodila Požegu napravila je ogromnu materijalnu štetu na obiteljskim i gospodarskim objektima te poljoprivrednim imanjima i sigurno je da će trebati vremena za sanaciju. Brojnim obiteljima uništeni su prozori, krovovi, automobila…Tuča veličine oraha u kratkom je roku napravila štetu čiji se pravi razmjeri još procjenjuju. Jedna od osoba čija je obitelj također pogođena jest i pjevačica Ivana Kindl koja se na Facebooku oglasila o svemu i mnogima izmamila suze:

‘Moj rodni grad jučer je doživio totalni kijamet, ništa bolje nije prošla niti kuća od roditelja. Mama kaže da nikad takvo što nije doživjela, čak niti za vrijeme rata kada su grad bombardirali. Polupani svi prozori, oštećeni crjepovi, donji dio kuće poplavljen..Uništena sva vegetacija o kojoj se mama brinula, sve voćke u bašči i povrće… Ono što ljudima trenutno fali kao privremeno rješenje pa i mojima je građevinska folija da zaštite krovove. Ja sad idem nabaviti foliju, a onda put Požege…’, napisala je Ivana.

U komentarima su joj se odmah javili prijatelji, ali i obožavatelji nudeći pomoć za nju i njezinu obitelj.”Ne daj Bože nikome”, “Ovo je strašno”, “Držite se”, samo su neki od komentara podrške pjevačici koja se uputila u rodni grad pomoći roditeljima koliko može, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike