23.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Gužve na granicama od ranog jutra, zbog nesreće na A1 kolona od...

Gužve na granicama od ranog jutra, zbog nesreće na A1 kolona od pet kilometara

Na graničnim prijelazima od ranog jutra čeka se u kilometarskim kolonama.

Najveće gužve su na prijelazu Rupa, gdje se čeka oko dva sata, a na Maclju oko sat i pol. Po sat vremena vozači čekaju na prijelazu Goričan i Goričan II, dok se oko pola sata čeka na graničnim prijelazima Bregana, Plovanija, Kaštel, Pasjak i Jurovski Brod.

HAK je izvijestio da su vremenski uvjeti povoljni za vožnju, da je promet srednjeg intenziteta te da se tijekom dana očekuje pojačan na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, graničnim prijelazima te u trajektnim lukama i pristaništima.

“Moguće su vožnje u kolonama i povremeni zastoji na pojedinim dionicama državnih cesta i na autocestama, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta te na dionicama cesta gdje traju radovi”, kazali su iz HAK-a.

Zbog prometne nesreće na 13.+500 km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika kolona je oko 5 km (vozi se usporeno u koloni u pokretu).

Prometna je nesreća i na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva na čvoru Sveti Kuzam (u zoni radova) u smjeru GP Rupa.

HAK moli vozače za strpljenje.

Na autocesti A7 Rupa-Diračje pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije kolona je oko 1 km.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike