2.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Šokantni detalji pravne borbe slavne pjevačice Britney koja se već 13 godina...

Šokantni detalji pravne borbe slavne pjevačice Britney koja se već 13 godina pokušava riješiti skrbništva: Samo želim svoj život natrag

Pjevačica Britney Spears, koja se već 13 godina pokušava riješiti takozvanog ‘konzervatorskog prava’ – vrste skrbništva namijenjenog ljudima koji više ne mogu sami donositi odluke, saslušana je na sudu u Los Angelesu.

Njezino potresno svjedočenje već je prozvano medijskom bombom. Koje je to šokantne detalje nekad popularna pjevačica otkrila, zna Amela Čilić.

Kad je kao 17-godišnja djevojka hitom osvojila svjetske ljestvice prognozirao joj se samo uspjeh. Osam godina kasnije iza sebe je već imala šest najprodavanijih albuma, dvoje djece, jednog Gremija i teški živčani slom. Lišena je poslovne sposobnosti.

Danas na sudu traži dozvolu da sama raspolaže svojim životom i novcem. O 250 milijuna dolara već godinama odlučuje njezin otac – Jamie Spears.

Ne lažem. Samo želim svoj život natrag. Prošlo je 13 godina. I dosta je!

Rekla je to sutkinji u Los Angelesu putem videoveze, no htjela je da čuje i javnost, a sud joj je omogućio. Više od dvadeset minuta opisivala je život pod stalnim nadzorom medicinskih sestara, terapeuta i osiguranja, u kojem joj prijete da neće vidjeti djecu ili dečka ako smanji dozu lijekova, prestane viđati terapeuta ili odbije raditi sedam dana u tjednu.

“Sve što želim je posjedovati svoj novac, da ovo završi i da me moj dečko vozi u svom j… autu. I iskreno, voljela bih tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena s vama”, rekla je.

Skrbništvo je trebalo biti privremeno, no postalo je trajno i sve do danas Britney nije pravno sposobna. To znači da ne smije ni voziti auto, glasati, roditi dijete, angažirati odvjetnika, razgovarati s novinarima i javno govoriti o svojoj situaciji. Skrbništvo nad njena dva sina ima bivši muž, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike