Tvrdi da je snimio uviđaj uz poginulog izvanzemaljca, tijelo doista podsjeća na biće nedavno ugledano u Indiji

Screenshot

Amerikanac Brian Daniel skupio je na desetke milijuna pregleda na TikToku zahvaljujući tvrdnji da je na jednoj floridskoj plaži snimio autentičan uviđaj oko tijela poginulog izvanzemaljca nakon što je s neba pao, tako vjeruje, nepoznati leteći objekt.

Prvi zapis objavio je sredinom travnja, prenijeli su ga i neki svjetski portali, a Daniel od tada ističe da ga neprestano prate vladini agenti.

Zašto bi to činili ako je video baš svima dostupan, nije objasnio, ali je prije neki dan naveo da su ga kontaktirale i brojne slavne osobe koje imaju iskustva s izvanzemaljcima i NLO-ima.

U utorak je do njega stigao i zapis nedavno snimljen u Indiji, pa Daniel sada misli da je vjerojatno snimio identično stvorenje kao i neimenovani motoristi na sasvim drugom kraju svijeta.

Podsjetimo, krajem svibnja je društvenim mrežama počeo kružiti video blijedog i mršavog bića posve neobično duguljastih ruku i nogu. Sve do danas nije objašnjeno o čemu je riječ, je li sve bila dobro osmišljena laž. ili Daniel njegovi istomišljenici imaju dobar povod za teorije zavjere, prenosi Net.hr

@briandanie1

I can’t believe my eyes. #alien #ufo #conspiracy #govtcoverup #aliens #ufos #govt #et #terrestrial #creepy #scary #ufoalien #aliensighting

♬ The Prowler – Daniel Pemberton

@briandanie1

? NEW Alien & UFO Disclosure Date #ufo #alien #area51 #et #aliens #ufos

♬ Horror Music(850612) – Pavel

Share This Article