18.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla...

Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž

Meghan Markle i princ Harry mogli bi se uskoro suočiti s novim problemima zbog knjige “Borba braće” Roberta Laceyja u kojoj otkriva dosad nepoznate detalje, piše Daily Mail.

Naime, Lacey tvrdi da je Meghan maltretirala kraljevsko osoblje i ponašala se kao holivudska zvijezda, a istovremeno je izigravala žrtvu. Harry se ubrzo počeo ponašati poput nje i moglo ga se čuti da viče na zaposlenike.

Njegov stariji brat, princ William je primijetio Meghanino neprijateljsko ponašanje i naslutio otpočetka napuštanje monarhije. Navodno je rekao prijatelju da je uvjeren da Markle ima razrađen plan i osjećao se izdano od strane Harryja, a njegova supruga Kate Middleton je bila svjesna čim je upoznala glumicu kakva je.

William je vidio kako mu Meghan krade voljenog brata i radi probleme jer ne shvaća kako funkcionira kraljevski sustav. “Markle je sebe portretirala kao žrtvu, no ona je bila nasilnica. Ljudi su se osjećali zgaženo zbog nje. Mislili su da je potpuno narcisoidna i sociopatkinja, uglavnom nestabilna osoba”, rekao je član osoblja palače Kensignton.

Navodno je konačna odluka da Harry i Meghan napuštaju kraljevsku obitelj donešena na njihovom putu u Australiju 2018. Naime, tajnik odgovoran za komunikaciju Jason Knauf je u listopadu 2018. poslao službeni mail princu Williamu i njegovoj supruzi Kate te Markle i princu. Osoblje je već dotad pokrenulo internu šalu pod nazivom “oslobodite Harryja”.

Williamu je optužbe za nasilje potvrdio i njegov privatni tajnik Simon Case i on je odmah nazvao svog brata Harryja. Tijekom poziva su se posvađali i Harry, koji je tada bio u Australiji, poklopio je slušalicu starijem bratu.

Zanimljivo je da je Harry u intervjuu, koji su on i Meghan, dali Oprah Winfrey, tvrdio da su članovi kraljevske obitelji bili ljubomorni na njegovu suprugu jer joj tako dobro ide s ljudima. Usto je to povezao s ponašanjem prema njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani.

Glasnogovornik Harryja i Meghan je opovrgnuo tvrdnje o nasilju i rekao je da je par meta pokvarene kampanje, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike