23.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Domaći glazbenik posvetio status Eciji, ona nije mogla suspregnuti suze: Zašto želiš...

Domaći glazbenik posvetio status Eciji, ona nije mogla suspregnuti suze: Zašto želiš da ja plačem?

Bivša voditeljica Ecija Ivušić nedavno je priznala da je sretno zaljubljena u glazbenika Gorana Beloševića. Par se prvi put zajedno pojavio na pattyju Story Hall of Fame gdje nisu skrivali svoju bliskost, a nekoliko dana nakon prvog pojavljivanja uslijedila je još jedna potvrda njihove ljubavi. Naime, Goran je novu pjesmu grupe Pravila igre posvetio upravo Eciji koja nije mogla sakriti emocije.

“Za mene je naš novi singl ‘Samo ti’ puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi

‘Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen’ najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo”, napisao je Goran na Instagramu.

“Ok. Plačem. Zašto ti želiš da ja plačem? Volim te najviše”, poručila je Ecija u komentarima. Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se prvi puta nakon što je Goran dočekao Eciju s njezinim psićem Riom na aerodromu nakon povratka s poslovnog puta u Egipat. Rio je nakratko pobjegao, a ubrzo ga je sustigao bubnjar sastava Pravila igre nakon čega je svoju odabranicu nježno zagrlio i poljubio.

Goran i Ecija zbližili su se sredinom svibnja tijekom zagrebačkog turnira na kojem je Goran bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću. “Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću.

Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje”, napisao je tada Belošević, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike