27.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: Moj sin je ustvari...

Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: Moj sin je ustvari moj ujak

Neke obitelji imaju tajne koje bi željeli da ostanu upravo to. Često upravo neki članovi imaju tajne toliko šokantne da zgroze i njihove najbliže i uruše svijet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo korisniku TikToka pod imenom @stacks1400.

On je otkrio da njegova djevojka ima dugogodišnju aferu s njegovim vlastitim djedom čiji plod je dječak za kojeg je vjerovao da je njegov sin.

– Saznao sam da je moj sin ustvari moj ujak. Moj djed je spavao s mojom djevojkom cijelo vrijeme kad smo bili kod njega – naveo je. U drugom TikToku otkrio je kako je njegov djed poznat po tome da je varao njegovu baku.

Otkrio je da je otkrio strašnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama. Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne slike i poruke.

Stacks je ispričao svojim pratiteljima da će nastaviti tretirati dječaka kao da je njegov sin i da se ta veza neće promijeniti samo zato što je otkrio aferu između svoje djevojke i djeda, prenosi Večernji.

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Najnovije

Još iz rubrike