27.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Nije odobravao vezu svoje kćeri pa pucao u oca njezinog dečka

Nije odobravao vezu svoje kćeri pa pucao u oca njezinog dečka

Jedan ima kćer, drugi sina. Djeca su u vezi. No jedan otac je zbog te veze nezadovoljan i ne odobrava je. Pa uzima pištolj u ruke i puca u oca dečka svoje kćeri. Tako bi se u najkraćim crtama moglo opisati ono što se dogodilo 16. lipnja 2021. u 21.05 u okolici Rijeke te zbog čega je sada 56-godišnjak, inače državljanin BiH osumnjičen za prijetnju te nanošenje teške ozljede.

Te je večeri došao na vrata 42-godišnjaka, inače državljanina Srbije te mu je nepozvan ušao u kuću. Htio je s njim porazgovarati o vezi njihove djece koju on ne odobrava, a 42-godišnjaka je tražio s uđe s njim u automobil što je 42-godišnjak odbio. Pod izgovorom da ide po mobitel, 56-godišnjak je potom otišao do vozila iz kojeg je uzeo pištolj te ispalio jedan hitac u zrak. Zaprijetio je 42-godišnjaku te je uperio pištolj u njega, ponavljajući prijetnje.

Ovaj je počeo bježati, a 56-godišnjak je ispalio hitac iz pištolja prema njemu te je pogodio u gležanj lijeve noge. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 56-godišnjaku istražni zatvor odredi zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, što je usvojeno, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike