20.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Majku malene Nikoll (2) pustili su iz zatvora. Udomitelj u šoku: Ne...

Majku malene Nikoll (2) pustili su iz zatvora. Udomitelj u šoku: Ne mogu vjerovati da je vani

Majka malene Nikoll, koja je preminula od posljedica zlostavljanja i maltretiranja na Uskrs ove godine, puštena je 16. lipnja 2021. godine da se brani sa slobode.

Sudac istrage je dana 15. lipnja 2021. godine donio rješenje o ukidanju istražnog zatvora, a na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva koje je predložilo ukidanje istražnog zatvora protiv I. okrivljene, jer su ispitani svi svjedoci.

Isti je bio određen i produljen zbog opasnosti utjecaja na svjedoke – priopćili su za 24 sata u Županijskom sudu u Slavonskom Brodu.

Javnost je ponovo reagirala i putem brojnim komentarima na društvenim mrežama iskazala je svoje neslaganje s takvom odlukom.

– Ne mogu vjerovati. Tu sam vijest saznao od svojih kćeri. Pa, ona je ubila moje dijete, naše dijete koje smo mi othranili i odgojili. Ne znam kako bih se ponašao da sam je susreo tog dana kada je puštena iz istražnog zatvora. Moram se smiriti – rekao je Branko Bojić, udomitelj kod kojeg je Nikoll bila dvije godine, praktično od njenog rođenja, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike