28.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Svatko bi poželio ovakvog šefa: Svim svojim radnicima platio odlazak na odmor

Svatko bi poželio ovakvog šefa: Svim svojim radnicima platio odlazak na odmor

Početkom lipnja ove godine njemački ministar zdravstva Jens Spahn je rekao kako nije dovoljno samo pljeskati s balkona za medicinske djelatnike koji su iskazali ogroman trud tijekom pandemije koronavirusa, već nešto i učiniti.

Te Spahnove riječi je itekako ozbiljno shvatio Frank Daum, vlasnik jedne službe za njegu osoba u njemačkom gradu Hildenu (okrug Mettmann, Sjeverna Rajna-Vestfalija) pa je svim svojim djelatnicima odlučio platiti odlazak na odmor na Mallorcu.

-Šef i prva grupa njegovih djelatnika su se javili s Mallorce gdje uživaju, kako su rekli, u bombastičnom vremenu – piše Rheinische Post

– Svima nama je bio potreban odmor nakon teških mjeseci s koronavirusom. Jednostavno sam odlučio pružiti svojim djelatnicima mogućnost da se opuste i napune baterije. Želio sam im zahvaliti za sav napor kojeg su iskazali tijekom ove pandemije. Među našim štićenicima je bilo i onih koji su u nekom trentuku imali koronu. Djelatnici su obavljali posao u strahu kako će i sami dobiti koronu, mislili su na svoje članove obitelji, to je veliki stres. Želio sam ih nagraditi za to što nikad nisu odustali ili se premišljali oko pomoći onima kojima pomoć treba – rekao je Frank Daum, piše Fenix magazin.

U nedjelju se vraća prva grupa djelatnika s Mallorce, a već u ponedjeljak na odmor odlazi druga grupa. Što reći, nego svaka čast šefu!

Najnovije

Još iz rubrike