19.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pojačan promet prema moru, kod Lučkog kilometarske kolone: Od Autobusnog do naplatnih...

Pojačan promet prema moru, kod Lučkog kilometarske kolone: Od Autobusnog do naplatnih sat vremena, više stojimo nego što se krećemo

U tunelu Sv. Marko između čvorova Karlovac i Novigrad u smjeru Dubrovnika dogodila se prometna nesreća te se promet odvija jednim prometnim trakom.

Pojačan ulazak je na autocestu A1 u Lučkom, iz smjera zagrebačke obilaznice te su trenutačno kolone duge 2 km iz smjera Buzina te 5 km iz smjera Jankomir.

“Više stojimo nego što se krećemo. Od Autobusnog kolodvora do Lučkog trebalo nam je sat vremena”, kazala je čitateljica koja autobusom putuje prema moru.

Zbog gustoće prometa u smjeru mora povremeno se vozi usporeno na cijeloj dionici autoceste do čvora Zadar II i na autocesti A6 do čvora Kikovica.

Povremene smetnje i kraći zastoji mogući su na dionicama Jadranske magistrale, na prilazima turističkim središtima, Krčkom mostu, riječoj obilaznici na čvoru Matulji te na dionici Istarskog ipsilona između čvorova Lupoglav i Cerovlje.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama i pristaništima prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima, no iz HAK-a napominju kako se u pomorskom prometu ne očekuju poteškoće, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike