18.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no...

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

Kristina Penava (22), koja je poznatija kao Kristina Mandarina, privukla je pažnju domaće javnosti 2019. kada je prodavala agrume na štandu.

Kristina je stekla vojsku obožavatelja na Instagramu na kojem ju prati 97.000 ljudi, a na Instagram storyju im je otkrila da se vratila svom poslu. Ipak, ovog puta na štandu ne prodaje agrume nego lubenice, trešnje, dinje i rajčice koja ima je sad sezona.

Kristina prodaje u ležernom izdanju pa je tako uslikala selfie u topiću i kratkim hlačama, a napučila je usne u koje je stavljala filere.

Inače, Penava je u travnju prozvala Lidiju Bačić da je kopirala njezinu golišavu sliku. Nakon toga je fotografiju na kojoj je pozirala samo u gaćicama s visokim izrezom i vesti kojom je prekrila svoje bujne grudi. Dok je pozirala, u ruci je držala zanimljiv rekvizit, odnosno ananas, a kosu je imala raspuštenu.

“Priroda je neprocjenjiva”, istaknula je tada najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj.

Kristina se nedavno na svojim Instagram storyjima požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same zahvate. O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju.

“S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom ‘mačje oči’. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi”, napisala je Kristina na Instagram storyju uz svoju fotografiju.

Inače, prošle godine je pri povratku u show “Farma More i Maslina” nosila flastere kod obrva te je tada rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi.

“Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije”, ispričala je, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike