27.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ćiro uoči utakmice s Češkom: Pobijedit ćemo, i to komforno

Ćiro uoči utakmice s Češkom: Pobijedit ćemo, i to komforno

Miroslav Ćiro Blažević u N1 Studiju uživo kazao je da je optimističan uoči današnje utakmice između Hrvatske i Češke u okviru Europskog nogometnog prvenstva.

“Nisam dobar prognozer, ali mogu pretpostaviti rezultat uvijek u odnosu na moje stanje. Činjenica da Lovren dolazi u ekipu je veliki razlog za optimizam. S Lovrenom je zadnja linija itekako sigurnija, bilo da je u zraku ili na zemlji”, rekao je.

Poslao je poruku igračima i ponovio da je optimističan uoči današnje utakmice.

“Reći ću im da su jako privilegirani jer o njima ovisi raspoloženje cijele nacije. Razmislite o toj činjenici pa ćete biti galvanizirani tako da ćete nadmašiti vaše sposobnosti”, kazao je Ćiro i dodao: “Zato sam gotovo siguran da ćemo pobijediti, i to komforno.”

Komentirajući poraz od Engleske, naglasio je da je Hrvatska igrala bez tri igrača.

“Prije svega, Brozović nije uopće bio u svom danu, Kramarića nigdje nije bilo, pa i moj ljubimac Rebić isto tako, učinak nula”, kazao je Ćiro.

Smatra da će izbornik Zlatko Dalić izabrati najbolje igrače jer je današnja utakmica “biti ili ne biti”.

“Dalić je čovjek od povjerenja i ne sumnjam da će napraviti najbolji izbor. Poručit ću našoj naciji koja s nestrpljenjem čeka utakmicu: pobijedit ćemo”, rekao je.

Reporter N1 televizije Ranko Stojanac upitao je Ćiru je li Dalić trebao otići s mjesta izbornika.

“Još nam se ni dlanovi nisu ohladili koliko smo pljeskali tom Daliću koji je vice šampion svijeta”, kazao je Ćiro i dodao: “Večeras će vam Dalić pokazati tko je on i tko je ekipa iza njega.”

Najnovije

Još iz rubrike