25.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vedrana Rudan (71): Rastajem se nakon 30 godina braka i udajem se...

Vedrana Rudan (71): Rastajem se nakon 30 godina braka i udajem se za 16 godina mlađeg

Književnica, novinarka i blogerica Vedrana Rudan (71) objavila je na svom blogu Rudan.info da se rastala od svog supruga nakon 30 godina braka. Pratitelje na društvenim mrežama zamolila je za privatnost.

Književnica je objasnila da se od supruga odlučila razvesti nakon što su za vrijeme lockdowna provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

– Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privjesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj – napisala je Rudan, te iznenadila mnoge viješću da već ima u planu novo vjenčanje.

Njezin novi odabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u dućanu. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

-„Super je torba“, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kužite? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest – otkrila je Rudan, te dodala da će se vjenčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

– Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono – zaključila je Rudan, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike