30.5 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Ryanair danas uvodi još jednu liniju prema Zagrebu! Bit će u prometu...

Ryanair danas uvodi još jednu liniju prema Zagrebu! Bit će u prometu četiri puta tjedno

Početkom lipnja Ryanair je otvorio svoju prvu liniju prema Zagrebu iz Brusselsa (Zračna luka Charleroi) koja trenutno prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Kako je najavljeno, od danas Ryanair uvodi još jednu liniju iz Milana (Zračna luka Bergamo). Zagreb – Bergamo bit će u prometu četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje, a letovi su na ovoj liniji najavljeni i u prodaji sve do kraja ožujka sljedeće godine, prenosi croatianaviation.

Prvi dolazak zrakoplova iz Milana u Zagreb zakazan je u 11 sati i 50 minuta, dok je polijetanje prema Milanu planirano u 12 sati i 15 minuta. Ryanair i u Zagrebu ima vrlo kratak ground time od svega 25 minuta. Povratne karte cjenovno se kreću već od 10 eura.

Do kraja listopada Ryanair će između Milana i Zagreba obaviti gotovo 80 povratnih letova i pritom ponuditi gotovo 30 tisuća sjedala. Valja istaknuti kako je zračna luka Bergamo udaljena otprilike sat vremena vožnje automobilom od centra Milana.

Krajem srpnja Ryanair će pokrenuti još tri redovne linije prema Zagrebu. Naime, prvi letovi iz Rima, Gotenburga i Londona najavljeni su za 27. srpanj, dok će ostalih 10 najavljenih linija s prometom započeti u rujnu, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike