29.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada...

Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne

Poznati modni stilist Marko Grubnić otkrio je da i ove godine uživa u ljepotama Istre i odmara se u luksuznoj vili, a u pauzama od odmora sa svojim bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem uživa u izletima.

“Instagram vs. stvarnost”, napisao je Grubnić u opisu fotografija od kojih na jednoj on i Momčilo spremno poziraju, dok su na drugoj fotografirani u spontanijoj pozi.

Grubnić i Gurović su prije par dana pozirali u bazenu te su pokazali svoja utrenirana tijela.

Inače, Marko je nedavno iznenadio svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija sa svojih prošlogodišnjih zaruka, čiji su prizori tada sve oduševili.

“Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći”, napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis “Hoćeš li se udati za mene?”.

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike