15.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ella čestitala svom dragom Charlesu 28. rođendan, a odlučila se i za...

Ella čestitala svom dragom Charlesu 28. rođendan, a odlučila se i za mudar potez kako bi još više uživali u proslavi

U obitelji influencerice i blogerice Elle Dvornik ovih dana ima nekoliko dobrih razloga za slavlje jer nakon što su ona i suprug Charles s kćerima preselili u Istru, proslavili su i njegov 48. rođendan.

30-godišnja Ella svom je Charlesu na društvenim mrežama čestitala njegov dan na svoj način, a otkrila je kako su odlučili iskoristiti usluga čuvanja djece kako bi njih dvoje mogli uživati sami u proslavi.

“Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan, ponovno! Nazdravimo još puno zajedničkih rođendana, tijekom kojih ćemo ostati mladog duha dok nam tijela stare. Zauvijek 28! Volim te”, napisala je romantična Ella uz Charlesovu nasmiješnu fotografiju.

“Sretan ročkas najboljem suprugu Balkana. Charles, budi sretan, živ i zdrav i slušaj svoje curke”, “Sretan, ja sam stala na brojki 21”, “Sretan rođendan i prvi parti u novoj kući”, “Neka je sretan”, “Sretan rođendan ovom divnom čovjeku”, “Sretan rođendan, mladiću”, samo je dio čestitaka i lijepih želja koje je dobio od Ellinih pratitelja, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike